Choď na obsah Choď na menu
 


7. 9. 2012

 Letný tábor detí z miestnej časti Revúčka, ktoré navštevujú záujmové útvary riadené CVČ sa zúčastnili tábora na Jednotárskej chate "Jarka" na Hrádku.

Tábor pre deti z miestnej časti Revúčka organizovala poslankyňa mestkého zastupiteľstva v Revúcej Mgr. Janette Hrbálová. Touto cestou chceme poďakovať predstavenstvu COOP Jednote v Revúcej za sponzorstvo chaty na Hrádku, v ktorej deti prežili nezabudnuteľné zážitky.
Tábora sa zúčastnilo 17 detí vo veku od 7 - 17 rokov, od utorka 10. júla do piatku 13. júla. Prežili tam nezabudnuteľné zážitky, každý deň plávali v bazéne na Hrádku, zúčastnili sa prehliadky Ochtinskej Aragonitovej jaskyne na Hrádku. Boli to 4 dni plné zábavy, hier, súťaží. V stredu zažili posedenie pri táboráku, pri ktorom sa spievalo v doprovode gitary. Najkrajšie poďakovanie od detí bolo, že sa im nechcelo ísť domov, tak sme si sľúbili, že si to niekedy zopakujeme.
Poďakovanie patrí aj manželom Eve a Milanovi Bobkovcom, Milene Derďákovej z Revúčky za starostlivosť a pomoc, ktorí boli v našom tábore ako inštruktori, kuchári, vychovávatelia v jednom. Ďalej poďakovanie patrí Ing. Jožkovi Lopušekovi, ktorý nám poskytol chlieb náš každodenný a samozrejme rodičom detí, ktorí nám poskytli čo mohli...

Pripravila: Mgr. Janette Hrbálová

7.jpg